apple touch icon

 

Érdekességek

Purchase pentobarbital resonably priced without a prescription Benzamycin Pak applied twice daily for 8 weeks was significantly read more http://Ecstasytablets.org/buy-pentobarbital-online.

 

Micsoda? Mimikri?

Kiállítás a rovaros rajzpályázat alkotásaiból a Duna Múzeumban

A Csodabogarak Alapítvány célkitűzése, hogy a csodálatos rovarvilágot és a hozzá kapcsolódó állat- és növényvilágot megismertesse a gyermekekkel, illetve hogy már egész korán megtapasztalhassák a természet és a környezet megóvásának, a biológiai sokszínűség fenntartásának fontosságát.

A „Te is csodabogár vagy” program fő célkitűzése a fiatal korosztály környezettudatosságának fejlesztése, tehetséggondozása.

Idén januárban az alapítvány meghirdette az óvodás korosztály számára a „Bogárréti farsang, avagy mi az a mimikri?” című rajzversenyt, melyhez csatlakozott egy iskola alsó tagozata is. A rajzokból álló kiállítást április 27-én, 17 órakor a Duna Múzeumban, nyitja meg Sasvári Zoltán kuratóriumi elnök, akit a gyerekek csak Bogaras bácsiként ismernek. A megnyitón bemutatásra kerülnek a rajzokon látható rovarok makettjei és élő példányok is.

A kiállítás a Duna Múzeum Európa Közép Galériájában 2017. április 27-től május 5- ig tekinthető meg.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A pályázat szakmai támogatója a Magyar Rovartani Társaság.


 bogaras k